فهرست مطالب

کارت های اعتباری بین المللی چه مزایایی دارند؟

کارت های اعتباری بین المللی

کارت های اعتباری بین المللی تقریباً در هر جای دنیا قابل استفاده است. دارندگان کارت اعتباری قادر خواهند بود بدون نیاز به پول نقد خرید کنند. می‌توان با استفاده از کارت پلاستیکی که به حساب بانکی شخص متصل است خرید انجام داده،‌ درآمد کسب کرد و بدهی‌های خود را پرداخت نمود. کارت‌های اعتباری توسط بانک‌ها و موسسه‌ی مالی صادر می‌شوند. اگر می‌خواهید دغدغه‌ی حمل پول نقد را در مسافرت‌های خود نداشته باشید،‌ اخذ کارت بانکی بین المللی را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

ویزا کارت چیست؟

ویزا  (Visa Inc ) شرکتی چند ملیتی؛ آمریکایی است که در سال  ۱۹۸۵ تاسیس شده و در شهر فاستر ایالت کالیفرنیا واقع شده است. این شرکت در زمینه‌ی فناوری پرداخت‌های جهانی و خدمات مالی که امکان استفاده از پول الکترونیکی را برای مصرف کنندگان، شرکت‌ها، بانک‌ها و دولت‌ها به وسیله کارت و تحت برندVisa  به وجود می‌آورد، فعالیت می‌کند.

ویزا کارت یکی از کارت های اعتباری بین المللی است که از سال  ۱۹۸۵ که این سیستم پرداخت مالی، فعالیت خود را آغاز نمود، به تدریج ارسال این کارت‌ها برای مشتریان، گسترش یافت. همزمان کارت‌های دیگری نیز توسط موسسات دیگر توزیع ‌شدند، زیرا در جوامع نیاز به یک سیستم یکپارچه احساس می‌شد. به تدریج چند کارت با هم وارد یک شبکه شدند. در دهه  ۱۹۶۰ میلادی این کارت‌ها با نام‌های محلی، در برخی کشورهای دیگر نیز صادر شدند.

به تدریج شبکه‌های گوناگونی که در کشورهای مختلف توزیع شده بود، بر اساس نیاز به یکپارچگی سیستم به یک شبکه پیوستند و در سال  ۱۹۷۵ شبکه‌ی بین المللی ویزا تأسیس شد.

مستر کارت چیست؟

مسترکارت به عنوان یکی از کارت های اعتباری بین المللی است که  شرکتی چند ملیتی؛ آمریکایی محسوب می‌شود. مقر این شرکت در وست چستر واقع در (‌International Global Headquarters‌) نیویورک است. این شرکت تا پیش از آن که به نام مسترکارت شناخته شود به نام‌  (Interbank Master Charge) در صنعت خدمات مالی فعالیت می‌کرد. خدمات این شرکت بزرگ نیز مشابه Visa در زمینه‌ی خدمات پول الکترونیکی است، نحوه‌ی ارائه‌ی آن نیز با ویزا یکسان است و به صورت درگاه روی محصولات موسسات مالی و بانک‌ها، و با درج برند (MasterCard) روی کارت‌ها و درگاه‌های پرداخت الکترونیکی وبسایت‌ها عمل می‌کند.

زمان تأسیس شرکت مسترکارت به شکل گیری کارت‌های اعتباری با برند مسترکارت در ابتدای دهه ۱۹۶۰ بازمی‌گردد. نخستین صادرکنندگان کارت‌های اعتباری مسترکارت، بانک یونایتد، بانک ملی کروکر، بانک ولزفارگو و بانک کالیفرنیا بودند.

انواع کارت های اعتباری

در ادامه به معرفی انواع کارت‌های بین‌المللی خواهیم پرداخت:

کارت اعتباری (Credit Card)

این نوع کارت به یک حساب بانکی متصل است و مطابق قرارداد مشتری با بانک یا مؤسسه اعتباری، دارای خط اعتباری  (Credit Line) است؛ به این معنی که دارنده‌ی کارت می‌تواند به اندازه‌ی خط اعتباری که از بانک دریافت کرده است، حتی بدون داشتن موجودی کافی در حساب خود خرید کرده و در انتهای ماه صورت حساب صادر شده از سوی بانک را پرداخت کند.

کارت های اعتباری بین المللی

کارت اعتباری بدهی (Debit Card)

کارت بدهی نیز به یک حساب بانکی متصل است. اما با این تفاوت؛ نسبت به کارت اعتباری که مطابق موجودی حساب، امکان استفاده از کارت وجود دارد.

کارت های اعتباری بین المللی

کارت پیش پرداخت (Prepaid Card)

کارت پیش پرداخت نیز یک کارت بدهی محسوب می‌شود، ولی فاقد حساب است و معادل اعتباری که به آن اختصاص داده شده است، امکان خرید را برای دارنده‌ی حساب به وجود می‌آورد، اما مبلغ اختصاص داده شده به کارت باید به صورت قسطی به بانک بازگردانده شود.

کارت های اعتباری بین المللی

کارت ها از نظر فیزیک نیز به دو دسته فیزیکی و مجازی تقسیم می‌شوند:

فیزیکی

هر سه دسته کارت اشاره شده از نوع فیزیکی هستند.

مجازی

یک کارت پیش پرداخت است که برخی بانک‌ها یا مؤسسات مالی، آن را ارئه می‌دهند. نکته قابل ذکر این است که این نوع از کارت‌های پیش پرداخت در همه مرچنت‌ها با توجه به سیاست‌های آن‌ها پذیرفته نمی‌شود.

همان‌طور که پیش از این ذکر شد، با توجه به سیاست درگاه‌های پرداخت، ممکن است هر نوع کارتی در یک درگاه پرداخت پذیرفته نشود. به همین دلیل، در صورتی که کاربر برای اولین بار می‌خواهد برای خرید از یک سایت با استفاده از مسترکارت مجازی اقدام کند، لازم است پیش از خرید کارت با
پشتیبانی آن سایت جهت اطمینان از پذیرش کارت مجازی مکاتبه داشته باشد. همچنین مسترکارت‌های گیفت و تراول ماهیت کارت بدهی را دارند و در اکثر سایت‌های فروشگاهی آنلاین پذیرفته می‌شوند.

هزینه‌ ی تراکنش کارت های اعتباری بین المللی

هزینه‌ی تراکنش کارت‌های بین المللی مقدار ناچیزی است که در انتقال وجه یا خرید برای صاحب حساب اعمال می‌شود. هزینه‌هایی که برای انتقال وجه به ارزی دیگر اعمال می‌شود، ۳ درصد از کل هزینه است.

کارت‌های اعتباری بین المللی فراوانی عرضه شده است که بعضی از آن‌ها دارای مزایا و نرخ بهره بهتری را نسبت به دیگری ارائه می‌دهند. برای دریافت مشاوره در باره‌ی این کارت‌ها می‌توانید با کارشناسان ما در مجموعه‌ی صرافی پلاس تماس بگیرید تا راهنمایی شوید.

همه‌ی کارت‌های بین المللی در فروشگاه‌های آنلاین پذیرفته نمی‌شود، بهتر است قبل از سفر خود نوع کارت خود و کار خود را شرح دهند تا مشاوره شوند. انتخاب بهترین کارت اعتباری بین المللی می‌تواند سخت باشد، اما همان‌طور که ذکر شد بهتر است قبل از سفر مشاوره‌ای مبنی بر نوع کار خود و بهترین کارت اعتباری مربوط به استفاده‌ی خود را دریافت نمایند.

صرافی پلاس با سال‌ها تجربه در حوزه‌ی خدمات ارزی یکی از پیشگامان این عرصه است. ما در صرافی پلاس حواله‌های مختلف به تمامی کشورهای دنیار را در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌دهیم. مشتریان برای اطلاعات بیشتر می‌توانند با کارشناسان حاذق و مجرب مجموعه از طریق ثبت نام در سایت و ارسال تیکت در ارتباط باشند. صرافی پلاس در ۷ روز هفته و به صورت ۲۴ ساعته (به جز روزهای تعطیل) در حال خدمت به مشتریان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.