وسترن یونیون و نقد کردن حواله وسترن یونیون

وسترن یونیون

یکی دیگر از روش‌های انتقال بین المللی پول آنلاین وسترن یونیون است،‌ وسترن یونیون یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های مالی آنلاین محبوب در سراسر دنیا است. «ارزا کرنل» در سال ۱۸۵۱ میلادی شرکتی با هدف ارائه‌ی خدمات مالی و ارتباطی را تاسیس نمود،‌ که امروزه با نام وسترن یونیون شناخته می‌شود.

وسترن یونیون امروزه به یکی از غول های تجاری شرکت‌های بین المللی پول آنلاین در دنیا تبدیل شده است. روزانه چندین هزار تراکنش مالی از طریق وسترن یونیون در سراسر جهان انجام می‌شود. این شر کت آمریکایی بالغ بر ۵۵۰ هزار شعبه در ۲۴۰ کشور دنیا دارد.

در این سیستم مالی انتقال پول از دورترین کشور نسبت به کشور شما تنها در چند ثانیه انجام می‌پذیرد. در این نوع تجارت مالی که امروزه در سراسر دنیا رواج پیدا کرده است اعتماد یکی از اصول اساسی است که شرکت وسترن یونیون توانسته به خوبی در چند سال فعالیت خود اعتماد مشتریان را به خود جذب نماید.

نقد کردن حواله وسترن یونیون در کشور مقصد

کاربران وسترن یونیون می‌توانند با مراجعه به ۱۴۰ هزار کیوسک موجودی که در ۲۴۰ کشور جهان وجود دارد با ارئه‌ی مدارک معتبر وجه نقد خود را دریافت نمایند.

برای دریافت وجه نقد در کشور مقصد؛ شخص گیرنده باید کارت شناسای خود را که با آن مشخصات وجه ارسال گردیده است را به شعبه وسترن‌یونیون ارائه دهد. کوچکترین اشتباه از قبیل تکرار یک حرف ،اسم یا نوع نوشتار اسم شخص گیرنده می‌تواند مشکلاتی در دریافت وجه برای شخص گیرنده را به وجود آوررد.

وسترن یونیون

در ادامه اطلاعات کامل تری برای نحوه‌ی نقد کردن وسترن‌یونیون ارائه خواهیم داد.

جهت دریافت وجه اطلاعات زیر میبایست به شعبه  وسترن یونیون ارائه دهید:

شماره تراکنش یا شماره کنترل انتقال صحیح (MTCN)

نام فرستنده

کشور مبدا ارسال پول

مبلغ مورد نظر پول

شناسه معتبر

سؤال و جواب آزمون (در صورت وجود)

دریافت پول

کارمند باجه کارت شناسایی فرد گیرنده را چک خواهد کرد

بعد از انجام مراحل بالا باید رسید را امضا کرده و پول خود را دریافت نمایید.

کد MTCN چیست؟

کد MTCN  که اختصار (money transfer control number) است؛ یک عدد ده رقمی منحصر به فرد است است که بعد از ارسال وجه وسترن‌یونیون به فرد ارسال کننده می‌دهد. شخص گیرند‌ه‌ی وجه هنگام دریافت پول باید این کد را به شعب وسترن یونیون ارسال کند.

وسترن یونیون

چگونه پول را از طریق وسترن یونیون ارسال نماییم؟

مشتریان می‌توانند با مراجعه به سایت صرافی پلاس و ارتباط با همکاران حاذق ما اقدام به ارسال وجه تنها در چند دقیقه به کشور مورد نظر خود نمایند.

کارمزد حواله های وسترن یونیون با توجه به کشور مبدا و مقصد می‌تواند متغیر باشد.

انجام تراکنشات در وسترن یونیون کمتر از ۱ ساعت انجام می گردد، حداقل و حداکثر مبلغی که می‌توان از وسترن‌یونیون ۱ تا ۷۰۰۰ دلار است.

آیا حواله وسترن یونیون امن است؟

پول شما برای شما مهم است. منطقی است که شما از شرکتی که تراکنش‌های مالی خود را در آن انجام می‌دهید انتظار امنیت داشته باشید. خدماتی که شما برای ارسال پول به عزیزان‌تان استفاده می‌کنید از اقدامات احتیاطی لازم برای محافظت از اطلاعات مالی شما است.

وسترن‌یونیون امنیت تراکنش‌ها را جدی می‌گیرد. این شرکت به عنوان یکی از معتبرترین و قدیمی‌ترین شرکت های خدمات مالی و ارتباطی دنیا‌، طیف گسترده‌ای از گزینه‌های انتقال پول را به بیش از ۲۰۰ کشور جهان ارائه می‌دهد. این شرکت بیش از ۱۶۰ سال‌ تجربه در این عرصه به یکی از بهترین‌ها مبدل شده است.

احراز هویت وسترن‌یونیون با رویه‌هایی مانند عکس و تأیید شماره پیگیری (MTCN) برای کمک به اطمینان از ارسال پول به استفاده می‌کند.

وسترن‌یونیون با برنامه‌ی اختصاصی که ارائه داده است کاربران را قادر می‌سازد تا تمامی کارهایی از قبیل انتقال پول، یافتن شعب نزدیک (در شهری که زندگی می‌کنید)، محاسبه کارمزد و هم‌چنین پیگیری کارمزد و … را انجام دهند.

مشتریان می‌توانند با فراغ خاطر حواله‌های ارزی خود را به صرافی پلاس واگذار نمایند تا انتقال وجه شان با کم‌ترین کارمزد و سریع‌ترین زمان انجام شود.

صرافی پلاس با سال‌ها تجربه در حوزه‌ی خدمات ارزی یکی از پیشگامان این عرصه است. ما در صرافی پلاس حواله‌های مختلف به تمامی کشورهای دنیار را در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌دهیم. مشتریان برای اطلاعات بیشتر می‌توانند با کارشناسان حاذق و مجرب مجموعه از طریق ثبت نام در سایت و ارسال تیکت در ارتباط باشند. صرافی پلاس در ۷ روز هفته و به صورت ۲۴ ساعته (به جز روزهای تعطیل) در حال خدمت به مشتریان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

مقاله های مرتبط