آزمون تافل (TOEFL) چیست؟

آزمون تافل

آزمون تافل برای کسانی که قصد تحصیل در یک کشور انگلیسی زبان را داردند مناسب است. با صرافی پلاس همراه باشید تا اطلاعات جامع‌تری نسبت به این آزمون بین المللی به دست آورید.

آزمون «تافل» (TOEFL) مخفف (Test of English as a Foreign Language) به معنای «تست زبان انگلیسی برای سنجش سطح زبان داوطلبان خارجی» است که به تست استاندارد جهانی تبدیل شده است. نمرات تافل در درجه اول توسط دانشگاه‌ها به عنوان بخشی از فرایند پذیرش محاسبه می‌شود.

چه کسانی نیاز به آزمون تافل دارند؟

همان طور که گفته شد تافل برای کسانی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور (انگلیسی زبان) دارند مناسب است. اما با این حال افراد با شرایط زیر نیز می‌توانند در آزمون تافل شرکت کنند.

دانش آموزانی که در یک کشور انگلیسی زبان وارد دبیرستان می‌شوند.

دانشجویان شرکت کننده در برنامه‌های کالج ۲ ساله در کشور انگلیسی زبان.

افرادی که به دنبال مجوز در یک زمینه خاص کشور انگلیسی زبان هستند.

افرادی که برای مهاجرت باید تسلط خود را به زبان انگلیسی اثبات کنند.

کسانی که می‌خواهند مهارت‌های زبان انگلیسی خود را به صورت رسمی ارزیابی کنند.

سازندگان آزمون توصیه می‌کنند دانش آموزان قبل از شرکت در آزمون تافل، حداقل در کلاس یازدهم (۱۷ سالگی) شرکت کرده باشند. در این آزمون از شما خواسته شده است که برخی از قسمت‌های دشوار را بخوانید و با برخی واژگان سطح بالا آشنا شوید.

همه‌ی دانشگاه‌ها برای پذیرش دانشجویان نیز به مدرک تافل ندارند، عموما در شرایط زیر نیاز به کسب مدرک تافل نخواهد بود:

اگر زبان انگلیسی زبان مادری شما نباشد.

اگر حداقل ۵ سال زبان انگلیسی صحبت نکرده باشید. (در یک کشور انگلیسی زبان زندگی نکرده باشید).

دو سال از صدور مدرک تافل شما نگذشته باشد.

مدرک تحصیلی از کشور انگلیسی زبان داشته باشد.

آزمون تافل چند نوع دارد؟

برخلاف آزمون آیلتس که دو بخش آکادمیک و جنرال دارد. آزمون تافل تنها دارای یک بخش آکادمیک است. این آزمون به دو صورت اینترنتی (iBT _ Internet-Based Test) و (PBT _Paper-Based Test) برگزار می‌شود.

آیا آزمون تافل تنها برای مهاجرت های تحصیلی مناسب است؟

برخلاف باور عموم که آزمون تافل را برای اموری از قبیل سفر و تحصل در خارج از کشور مناسب می‌دانند، اگر بتوان نمره‌ی خوب تافل را کسب کرد می‌تواند تاثیر مثبتی بر روی رزومه‌ی کاری در داخل کشور داشته باشد.

نکته: آزمون تافل برای مهاجرت به کشور انگلیس مورد قبول واقع نخواهد شد زیرا این کشور خود ارائه دهنده‌ی آزمون آیلتس است.

آزمون تافل

بخش ۴ گانه ی تافل چیست؟

آزمون تافل دارای ۴ بخش است که در هر کدام از این ۴ بخش یکی از مهارت‌های خوانایی (Reading)، شنیداری (Listening)، صحبت کردن (Speaking) و نوشتاری (Writing) مورد سنجش قرار می‌گیرند.

محتوای آزمون تافل چیست؟

همان‌طور که ذکر کردیم تافل آزمونی است که سطح زبان دانشجویان را در سطح دانشگاهی می‌سنجد، بنابراین در قسمت Reading با مطالبی که همه از منابع دانشگاهی هستند روبه رو می‌شوید.

در قسمت Listening نمونه‌ای از مکالمات استاد با دانشجویان یا مکالماتی که در دانشگاه اتفاق می‌افتد توسط دوبلورها ضبط شده و برای داوطلبان پخش می‌شود.

در بخش Speaking مصاحبه کنندگان آزمون سوالاتی ازقبیل مشکلات تحصیل و مشکلات دانشجو در دانشگاه را باید پاسخ دهد.

و در بخش آخر Writing در این قسمت از داوطلب خواسته می شود دو متن با تعداد کلمات مشخص در باره‌ی حوزه‌های مشخص شده بنویسند.

تغییر در آزمون تافل

آزمون تافل یکی از آزمون‌های معتبر بین المللی است که هرساله برگزار می‌شود. برای علاقمندان به تحصیل در خارج از کشور و مهاجرت شرکت در این آزمون‌ را توصیه می‌کنیم.

آزمون تافل طبق اعلامیه سایت ets.org از تاریخ یک آگوست ۲۰۱۹ دستخوش تغییراتی شده است. با توجه به تغییراتی که در این آزمون اعمال شده، به نظر می‌رسد این تغییرات به وجود آمده به نفع شرکت کنندگان آزمون تافل باشد.

در این تغییرات اولین تغییری که به چشم می‌آید تغییر زمان آزمون است،‌ زمان آزمون تافل نیم ساعت کوتاه‌تر از قبل شده است. تعداد سوالات « مکالمه» (speaking)،‌«خوانایی» (reading) و «شنیداری» (listening) کاهش یافته است.

تغییرات آزمون تافل

در ادامه به تغییرات این آزمون بین المللی جامع اشاره خواهیم کرد. با مجموعه‌ی صرافی پلاس همراه باشید.

بخش خوانایی (Reading)

در بخش خوانایی ۳ الی ۴ متن که هرکدام دارای ۱۰ سوال هستند زمانی بین ۵۴ تا ۷۲ دقیقه دارد،‌ قبل از اعمال تغییرات هرکدام از این بخش‌‌ها ۱۲ تا ۱۴ سوال داشته و زمانی بین ۶۰ الی ۸۰ دقیقه نیاز داشتند.

بخش شنیداری (Listening)

بعد از اعمال تغییرات ۳ الی ۴ سخنرانی هر سخنرانی با ۶ سوال، ۲ تا ۳ مکالمه برای هر کدام ۵ سوال با ۶۰ تا ۹۰ شامل بخش شنیداری شده است. قبل از اعمال تغییرات ۴ الی ۶ سخنرانی، ۶ سوال برای هرکدام از بخش‌ها و ۲ الی ۳ مکالمه که هر کدام دارای ۵ سوال بودند زمانی بین ۶۰ الی ۹۰ دقیقه نیاز داشتند.

بخش صحبت کردن (Speaking)

۴ بخش برای صحبت کردن که ۱۷ دقیقه زمان نیاز دارد جز تغییرات دلنشین شرکت کنندگان است. شیوه‌ی قبل از تغییرات این آزمون ۶ بخش با ۲۰ دقیقه زمان بود. بعد از اعمال تغییرات این بخش به چهار تسک که یک تسک را ایندیپندنت (مستقل) و سه تسک دیگر را اینتگریتد (وابسته) می‌شناسند تغییر پیدا کرده و ۳ دقیقه کاهش زمانی برای پاسخگویی به سوال‌ها را در پی داشته است.

بخش نوشتاری (Writing)

بخش نوشتاری هیچ تغییری نکرده است. در این بخش شخص شرکت کننده باید دو مقاله با موضوع آزاد با ۵۰ دقیقه زمان را به  زبان انگلیسی بنویسند.

آزمون تافل

برای آزمون تافل جدید چگونه آماده شویم؟

از آن جایی که فقط تعداد سوالات و زمان آن‌ها تغییر کرده است دیگری نیازی به تغییر شیوه‌ی مطالعه‌ی خود برای آمادگی این آزمون نخواهید داشت.

بارم هر بخش بین صفر و ۳۰ بوده و نمره‌ی کلی بین صفر تا ۱۲۰ محاسبه می‌شود.

ویژگی جدید نمره‌ دهی به این صورت است که تافل تمامی آزمون‌های معتبر شرکت کننده در دو سال اخیر را ترکیب کرده و بهترین نتیجه‌ی ممکن را به صورت کارنامه به شما ارائه می‌دهد.

صرافی پلاس با سال‌ها تجربه در حوزه‌ی خدمات ارزی یکی از پیشگامان این عرصه است. ما در صرافی پلاس حواله‌های مختلف به تمامی کشورهای دنیار را در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌دهیم. مشتریان برای اطلاعات بیشتر می‌توانند با کارشناسان حاذق و مجرب مجموعه از طریق ثبت نام در سایت و ارسال تیکت در ارتباط باشند. صرافی پلاس در ۷ روز هفته و به صورت ۲۴ ساعته (به جز روزهای تعطیل) در حال خدمت به مشتریان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

مقاله های مرتبط