Search

فهرست مطالب

دانشگاه های برتر سال ۲۰۲۰

دانشگاه های برتر ۲۰۲۰

در این مقاله قصد داریم دانشگاه های برتر ۲۰۲۰ در جهان را معرفی نماییم . برای اطلاعات بیشتر از جزئیات این دانشگاه‌ها با وبلاگ صرافی پلاس همراه باشید.

طبق اعلام مجله تایمز بهترین دانشگاه‌های جهان در سال ۲۰۲۰ معرفی شدند. دانشگاه بریتانیایی آکسفورد توانست رتبه‌ی اول این آمار را به دست آورد. موسسه‌ی تکنولو‌ژی کالیفرنیا توانست با ۳ پله سعود در جایگاه دوم این لیست قرار گیرد.

در بین ۲۰۰ کشور شرکت کننده در این آمارها کشورهای آمریکا و انگلیس با دانشگاه‌هایی که دارند جز بهترین‌ها هستند. دو کشور چین و ژاپن نیز جز کشورهای پیشرو محسوب می‌شوند. کشورهایی مانند آلمان و هلند جز کشورهایی هستند که در این آمار درجایگاهی که انتظار می‌رفت حضور نداشتند.

 دانشگاه های برتر سال ۲۰۲۰

در ادامه به معرفی ۵ دانشگاه برتر جهان در سال ۲۰۲۰ خواهیم پرداخت.

۱. دانشگاه آسکفورد (University of Oxford)

آکسفورد یکی از معتبرترین دانشگاه‌های انگلیس و جهان است که برای چهارمین سال پیاپی در صدر بهترین دانشگاه جهان قرار گرفت. دانشگاه آکسفورد یکی از قدیمی‌ترین و شناخته شده‌ترین دانشگاه‌ انگلیس است. بیشتر از ۲۰ هزار دانشجو در حال تحصیل مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد هستند.

حدودا ۹۵ درصد از فارغ‌التحصیلان دانشگاه آکسفورد نهایت ۶ ماه بعد از فارغ‌التحصیلی جذب بازار کار می‌شوند. پذیرش برای این دانشگاه بسیار رقابتی و شدید است به گونه‌ای که برای هر صندلی ۵ داوطلب وجود دارد.

کارمندان دانشگاه آکسفورد ملیتی از ۱۰۰ کشور مختلف جهان دارند. حدودا ۴۰ درصد دانشجویان این دانشگاه ملیت‌ انگلیسی‌ نداشته و جز اتباع خارجی محسوب می‌شوند.

۲. موسسه‌ تکنولوژی کالیفرنیا (California Institute of Technology)

یکی از ویژگی‌های این موسسه اندازه غیر معمول و کوچک آن است که حدودا هزار تا ۱۲۵۰ دانشجو را در خود جای می‌دهد. اما یکی از افتخارت این دانشگاه تبدیل دانشجویان برتر به کارمندان این دانشگاه است.

این موسسه یک محیط میان رشته‌ای را برای به چالش کشیدن اطلاعات دانشجویان با مسئله‌های علمی و فناوری یکی از جدیدترین فضاهای علمی در جهان را به وجود آورده است.

این موسسه در سال ۱۹۸۱ با اسم تروپ تاسیس شده و فعالیت خود را آغاز نموده است. در سال ۱۹۲۰ اسم این دانشکده به اسم فعلی و امروزی تغییر کرده است. در سال ۲۰۱۹ تعداد ۶۵۰۶ متقاضی برای تحصیل به این دانشگاه وارد شدند. حدود ۱۰ درصد از متقاضیان دانش‌آموزان جز دانش‌آموزان برتر دبیرستان خود بودند.

بیشتر از نیمی از دانشجویان این دانشگاه حمایت مالی ۳۹ هزار دلاری دریافت می‌نمایند. یکی از فعالیت‌های غیر معمول و جالب موسسه‌ی کالیفرنیا پنجشنبه‌های روغن زیتونی است که در آن فیزیکدانان و دانشجویان به توزیع روغن زیتون می‌پردازند.

۳. دانشگاه کمبریج (University of Cambridge)

دانشگاه کمبریج نیز همانند دانشگاه آکسفورد بیش از ۱۸ هزار دانشجو  دارد که خوابگاه نیز به آن تعلق می‌گیرد. ۳۱ دانشکده و ۱۵۰ واحد دانشگاهی در کمبریج وجود دارد.

قدمت دانشگاه آکسفورد به سال ۱۲۰۹ برمی‌گردد،‌ زمانی که دانشمندان آسفورد پس از درگیری با مردم محلی به کمبریج گریختند این دانشگاه تاسیس شد.

بسیاری از سیاستمداران مشهور‌، چهره‌های فرهنگی و دانشمندان تحصیلات خود را در کمبریج گذراندند‌، از جمله اسحاق نیوتن و جان هاروارد جز محصلان این دانشگاه هستند. هر دانشکده عادت‌های خاص خود را دارد و همه‌ی دانشجویان هنگام ورود به این دانشگاه در مراسم رسمی ماتریک شرکت می‌کنند.

۴. دانشگاه استنفورد (Stanford University)

استنفورد صاحبان استارتاپ‌ها و کارآفرینان زیادی را تربیت کرده و تا حدودی مسئولیت توسعه سیلیکون وله‌ی (Silicon Valley) را بر عهده داشته است. دانشگاه استنفورد ۱۷ برنده‌ی جایزه‌ی نوبل را تربیت کرده است. در نزدیکی این دانشگاه باغ‌ها، مراکز تفریحی و ساختمان‌های مسکونی وجود دارد که مکانی عالی را برای محصلان ایجاد کرده است.

تقریبا ۷ هزار دانشجوی کارشناسی ارشد و ۹ هزار فارغ التحصیل وجود دارد. تحقیقاتی که در این دانشگاه شکل می‌گیرد بودجه‌ی یک میلیاردو ۲۲ میلیون دلاری را در پی دارد. بیش از ۵ هزار پروژه‌ی خارجی در این دانشگاه در حال انجام است.

۵. موسسه تکنولوژی ماساچوست (Massachusetts Institute of Technology)

موسسه تکنولوژی ماساچوست در اواسط قرن نوزدهم تاسیس شده و همواره در تلاش بوده تا نیازهای مالی دانشجویان را تامین نماید. اولین کلاس رشته‌ی معماری در این دانشگاه برگزار شد. اولین دانشجوی زن نیز در این دانشگاه تحصیل نمود، همچنین اولین دانشجوی بین المللی از کانادا در این دانشگاه فارغ التحصیل شد. محوطه دانشگاه ماساچوست‌، شامل ۱۸ اقامتگاه دانشجویی‌، ‌ باغ ها و آثار هنری عمومی متعددی است. پذیرش در این دانشگاه آسان نیست تنها ۸ درصد از متقاضیان سال ۲۰۱۹ وارد این دانشگاه شدند.

فارغ التحصیلان این دانشگاه در شرکت‌های مطرح جهانی از قبیل گوگل، آمازون و اپل مشغول به کار شدند.

 

مشتریان می‌توانند برای ثبت نام و پرداخت شهریه‌ی دانشگاهی خود در خارج از کشور به مجموعه‌ی صرافی پلاس مراجعه نمایند.

صرافی پلاس با سال‌ها تجربه در حوزه‌ی خدمات ارزی یکی از پیشگامان این عرصه است. ما در صرافی پلاس حواله‌های مختلف به تمامی کشورهای دنیار را در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌دهیم. مشتریان برای اطلاعات بیشتر می‌توانند با کارشناسان حاذق و مجرب مجموعه از طریق ثبت نام در سایت و ارسال تیکت در ارتباط باشند. صرافی پلاس در ۷ روز هفته و به صورت ۲۴ ساعته (به جز روزهای تعطیل) در حال خدمت به مشتریان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

مقاله های مرتبط