تفاوت میان پی پال با ویزا کارت و مسترکارت چیست؟

تفاوت پی پال با ویزا و مستر کارت

در این مقاله سعی کرده‌ایم که تفاوت میان پی ‌پال با ویزا کارت و مستر کارت را برای شما شرح دهیم،‌ برای اطلاع بیشتر از تفاوت‌های میان این دو تا انتهای این مقاله با صرافی پلاس همراه باشید.

پی پال چیست؟

پی پال چیست؟ پی پال سرویس خدمات آنلاین است که توسط آن می‌توانید خرید یا پرداخت انجام داده و‌ پول ارسال یا دریافت کنید. دارندگان ویزا یا مستر کارت می‌توانند توسط حساب پی‌پال خود، کارت‌های خود را ثبت کنند. شما می‌توانید به راحتی با انتخاب درگاه پی‌ پال با ویزا کارت و مستر کارت پرداخت خود را انجام دهید.

طبق این شبکه هنگام پرداخت با پی‌پال نیازی به وارد کردن اطلاعات شخصی کارت خود را نخواهید داشت. ارسال‌ و دریافت حواله به وسیله‌ی پی‌پال با سرعت و امنیت بالا انجام می‌شود. رایگان بودن افتتاح حساب، امنیت بالای حساب پی‌پال (‌عدم نیاز وارد کردن اطلاعات بانکی در سایت‌های مختلف) و وجود درگاه پرداخت‌ پی‌پال در سایت‌های مختلف از جمله‌ مزیت‌های این سرویس مالی آنلاین است.

شیوه های ارسال یا پرداخت با پی پال

در ادامه‌ی مقاله به معرفی شیوه‌های ارسال یا پرداخت از طریق سیستم مالی آنلاین پی پال خواهیم پرداخت.

انتقال فوری (Instant transfer)

همان‌طور که از اسم این نوع ارسال پول مشخص است، زمانی که از این نوع حواله استفاده می‌شود، این مفهوم برداشت می‌شود که شخص ارسال کننده در ارسال پول محدودیت زمانی دارد و می‌خواهد حواله در اسرع وقت ارسال شود، ارسال این حواله تنها چند ساعت زمان نیاز دارد.

تفاوت پی پال با ویزا مستر

ارسال حواله ای چک (eCheck)

باید درخواست این حواله را در قسمت مربوطه پی‌پال وارد کنید تا در عرض ۳ تا ۵ روز کاری مبلغ به دست گیرنده برسد، شیوه‌ی انجام این حواله با حواله‌ی فوری کاملا متفاوت است.

موجودی دلاری حساب پی پال (PayPal balance)

اگر دارنده‌ی حساب پی پال هستید و کسی برای شما وجه ارسال کرده یا کالایی را برای فروش در سایت «ای بی» (eBAay) قرار دادید،‌ وجه‌های انتقال داده شده به حساب پی پال شما موجودی حساب‌تان نیز به شمار می‌رود.  از این موجودی برای هر پرداخت یا خریدی می‌توانید استفاده کنید. زمانی که حساب پی پال شما موجودی نداشته باشد، می‌توانید ویزا کارت یا مستر کارت خود را به حساب پی پال متصل کرده و خرید، انتقال یا پرداخت انجام دهید.

کردیت کارت (Credit card)

اتصال کارت اعتباری به حساب پی‌ پال ایده‌ی بسیار خوبی است، نه تنها به دلیل این که پی ‌پال امنیت کارت اعتباری شما را بالا می‌برد، بلکه در صورت کلاه‌برداری نیز کمپانی ویزا مستر از شما حمایت خواهد کرد.

ویزا کارت و مستر کارت

ویزا کارت و مستر کارت چه مزایایی دارند؟ چرا باید از ویزا کارت و مستر کارت استفاده کنیم؟

ویزا ‌(Visa Inc)

شرکتی آمریکایی است که در سال ۱۹۵۸ تاسیس شد. این شرکت در زمینه‌ی تکنولوژی پرداخت جهانی و خدمات مالی، که امکان استفاده از پول الکترونیکی را برای مصرف کنندگان، شرکت‌ها، بانک‌ها و دولت‌ها به وسیله‌ی کارت و تحت برند «ویزا»  (Visa) به وجود می‌آورد، فعالیت می‌کند.

مسترکارت‌ (MasterCard)

نیز شرکتی آمریکایی است که در نیویورک واقع شده است. خدمات این شرکت بزرگ نیز مشابه ویزا در زمینه‌ی خدمات پول الکترونیکی است و نحوه‌ی ارائه‌ی آن نیز با ویزا یکسان بوده و به صورت درگاه روی محصولات موسسات مالی و بانک‌ها، با درج برند مستر کارت روی کارت‌ها و درگاه‌های پرداخت الکترونیکی وبسایت‌ها عمل می‌کند.

تفاوت پی پال با ویزا مستر

پردازش در تراکنش

تراکنش‌های کارت، در انواع مختلف پلتفرم‌ها، از جمله فروشگاه‌های آنلاین یا خدمات، پایانه‌های بی‌سیم و تلفن‌های همراه، از لحظه وارد کردن اطلاعات تا دریافت رسید، تنها در چند ثانیه پردازش انجام می‌شود.

تفاوت بین ویزا کارت و مستر کارت با پی پال

ویزا  کارت و مستر کارت شبکه‌های کارت اعتباری یا برند‌های تجاری هستند. این کارت‌ها به عنوان واسطه بین صادرکنندگان و خریداران (به طور معمول بانک‌ها) در مجوز معاملات کارت اعتباری عمل می‌کنند.

پی پال به طور معمول به عنوان یک پردازنده یا دروازه‌ی متصل به ویزا کارت و مستر کارت عمل می‌کند. سیستم مالی آنلاین پی پال به عنوان یک سیستم باز تلقی می‌شود، به این صورت که طبق سیستم پی‌پال، پول مردم حساب‌های بانکی پلتفرم این سیستم مالی ذخیره می‌شود. در اصل حساب پی‌پال لایه‌ای بین کاربران و بسیاری از خدمات مالی دیگر شناخته می‌شود.

برای اطلاعات بیشتر از پی پال می‌توانید با کارشناسان مجرب ما در صرافی پلاس همراه باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

مقاله های مرتبط