فریلنسر چیست ؛ یک بازار کار آنلاین است که وسیلهای را برای کارفرمایان و دورکارها در سراسر جهان فراهم میکند تا برای منافع متقابل با یکدیگر همکاری کنند. افراد یا مشاغل نیاز به کمک فردی ماهر برای پروژههای کوتاه مدت یا بلند مدت میتوانند آن پروژهها را ارسال کنند و به فریلنسرها اجازه دهند پیشنهادات لازم را برای تکمیل کار ارسال کنند.
فریلنسر کسی است که به صورت دورکاری و در منزل کار میکند. فریلنسر اغلب برای چند شرکت یا کمپانی کار میکند. فریلنسرها از کارها و شرکتهای مختلف به صورت جداگانه حقالزحمه و حقوق میکیرند. معمولا درآمد این اشخاص به صورت ساعتی و روزانه محاسبه میشود. این نوع کارها معمولا تا پایان پروژه طول میکشد.
فریلنسر چیست ؟
فریلنسرها هیچ قراردادی با شرکتها ندارند به همین دلیل میتوانند با چند شرکت همزمان کار کنند. در عین حال بعضی از فریلنسرها با شرکتهایی که همکاری میکنند قراردادهای کاری دارند که تا پایان پروژه به همکاری با شرکت مشخص بپردازند.
کارفرما یا خریدار خدمات دور کار یا فریلنسرها، Freelancer.com دسترسی فوری به هزاران پیمانکار مستقل با مهارتهای خاص، بدون نیاز به قرار دادن آگهیهای شغلی یا فراهم کردن فضای کار، بیمه و غیره را برای فریلنسر یا ارائه دهنده خدمات را ارائه میدهد. این سایت منبع مداوم کار پاره وقت یا فرصتهای شغلی تمام وقت، بدون دردسر و هزینه تبلیغات و خودسازی است.
ثبت نام در سایت فریلنسر چگونه است؟
اگرچه هر کسی میتواند پروژههایی را در سایت مرور کند، ارسال پروژهها و پیشنهادات فقط برای کاربران ثبت نام شده محدود میشود. برای فعال کردن حساب Freelancer.com خود این مراحل ساده را دنبال کنید:
۱. فرم ثبت نام کوتاه را پر کنید. از صفحه ثبت نام، از شما خواسته میشود یک نام کاربری منحصر به فرد ایجاد کنید که شما را در سیستم سایت فریلنسر مشخص کند. همچنین باید یک آدرس ایمیل معتبر ارائه دهید. خواندن شرایط و ضوابط سایت فریلنسر الزامی است. در سایت فریلنسر هیچ اطلاعات شخصی درخواست نخواهد شد.
۲. آدرس ایمیل خود را تأیید کنید. هنگامی که فرم ثبت نام را ارسال میکنید، پیامی حاوی یک لینک و کد تأیید به آدرس ایمیلی که ارائه کردهاید ارسال میشود. برای فعال کردن حساب اکانت خود باید دستورالعملهای موجود در ایمیل را دنبال کنید تا کد تأیید را ارائه دهید.
۳. نمایه خود را ایجاد کنید. چند دقیقه وقت بگذارید تا اطلاعاتی درست و دقیق را در مورد خود یا شغل خود ارائه دهید. این اطلاعات در صفحهی پروفایل شما ذخیره میشود تا کلیه مهارتها و یا نیازهای شما را در اختیار سایر کاربران قرار دهد. هیچ اطلاعات شخصی یا تماس با سایت نباید به اشتراک گذاشته شود.
پروژه ها در سایت فریلنسر چگونه است؟
پروژهها توسط کارفرمایان با توضیحات کار در سایت ثبت شده است، مهارتها و بودجهی اختصاص داده شده نیز برای فریلنسرهای داوطلب ارسال میشود. فریلنسرها میتوانند پروژههای ارسال شده را برای افرادی که با مهارت و علاقهی آنها مطابقت دارند، جستجو میکنند. پس از خواندن توضیحات کامل پروژههای قابل اجرا، فریلنسرها میتوانند پیشنهادات خود را ارسال کرده و نمونه کارهای خود را در صفحهی مربوطه خود بارگذاری کنند تا کارفرمایان بتوانند این درخواستها را بررسی کنند. سپس کارفرمایان قیمتهای پیشنهادی ارسال شده و نمونه کار را برای تعیین مناسبترین داوطلبان و اعطای این پروژه به یک یا چند فریلنسر بررسی میکنند.
Freelancer.com کارفرمایان را ترغیب میکند تا هنگام ارسال پروژه، توضیحات دقیق و کاملی ارائه دهند. سیستمهای ارسال و مناقصهی این سایت به گونهای طراحی شدهاند که حداکثر پتانسیل نتایج رضایت بخش را هم برای خریدار خدمات و هم برای ارائه دهنده خدمات فراهم میآورد.
فریلنسر چیست ؟ حساب کاربری در سایت فریلنسر چگونه ایجاد می شود؟
برای هر کاربر ثبت نام شده در سایت فریلنسر یک حساب آنلاین رایگان برای پرداخت یا نقل و انتقالات مالی ارائه میشود. وجوه را میتوان به عنوان پرداخت مستقیم از سایر کاربران از طریق پروژه ها مسابقات یا از طریق منابع مختلف پرداخت مانند کارت اعتباری کاربر، حسابهای آنلاین (PayPal یا Skrill) یا انتقال بانکی دریافت نمود.
یک فریلنسر ممکن است وجوه خود را از حساب کاربری خود از طریق اکسپرس، یا حساب آنلاین (PayPal یا Skrill) برداشت کند. دبیت کارت اختیاری نیز موجود است که دسترسی فوری را به حسابهای خود در اختیار کاربران قرار میدهد.
درخواست های برداشت به صورت هفتگی صورت میگیرد. هزینههای قابل پرداخت به سایت فریلنسر برای عضویت، پذیرش پروژه، امتحانات و غیره نیز طبق دستورالعمل اعمال شده از حساب کاربران کسر میشود.
پرداخت ها در سایت فریلنسر چگونه است؟
کارفرمایان میتوانند از طریق انتقال از حسابهای خود به حساب ارائه دهندگان خدمات بپردازند. این کار میتواند از طریق Milestone Payments فاکتورها یا نقل و انتقالات بانکی انجام شود.
وجوه را میتوان به سیستم پرداخت Milestone سایت فریلنسر واریز کرد، وجه واریز شده هنگام رسیدن به نقاط عطف از پیش تنظیم شده در پروژه، آزاد میشود. کارفرمایان هیچگونه مسئولیتی در قبال پیش پرداخت ندارند و فقط باید این کار را با فریلنسرهای معتمد در نظر بگیرند زیرا پرداختهای آزاد شده فقط با رضایت فریلنسر قابل برگشت است.
بازخورد و رتبه بندی در سایت فریلنسر چگونه است؟
هنگامی که یک پروژه از طریق پرداختهای انجام شده در سیستم Freelancer.com تکمیل میشود، سیستم بازخورد و رتبه بندی برای آن پروژه فعال میشود. این فرصتی را برای کارفرما و فریلنسر فراهم میکند تا عملکرد یکدیگر را از طریق نظرات و یک مقیاس رتبه بندی ساده ۵ ستاره ارزیابی کنند. برای اطمینان از انصاف، اعضا همچنین میتوانند پاسخی به نظرات طرف مقابل ارسال کنند. رتبه بندی کلی یک فریلنسر و رتبه بندی پروژهها و بازخوردهای فردی در صفحه پروفایل آنها نشان داده شده است تا به کارفرمایان کمک کند ارزش کار با آن فریلنسر را ارزیابی کنند.
سیستم بازخورد و رتبه بندی هم به کارفرمایان و هم به فریلنسرها فرصت میدهد تا از طریق عملکرد اعتبار خود را بسازند. همچنین به کل جامعه Freelancer.com محافظت بیشتری در برابر کلاهبرداریهای احتمالی و معاملات تجاری رضایت بخش ارائه میدهد.
بعضی از شغلهای فریلنسرها که بسیار محبوب هستند عبارتند از طراحیهای گرافیکی، کپی رایتر، وبمسترها، عکاسی، ترجمه، تولید محتوای تصویری و متنی و دیگر شغلها هستند.
فریلنسر چیست ؟ چه تفاوتی با تجارت فردی دارد؟
همانند تجاری که به تنهایی کار میکنند، شغل فریلنسرها نیز نوعی خود اشتغالی محسوب میشود. در حالی که یک معاملهگر یا تاجر تنها یک ساختار خاص تجار مانند HMRC را دنبال میکند، اصطلاح فریلنسر به وضعیت حقوقی خاصی اشاره نمیکند. درعوض، به نوع کار انجام شده اشاره دارد.
به همین ترتیب، همهی تاجران تعریف شغلی یکسانی با فریلنسرها را ندارد، فریلنسرها همواره تنها معاملهگران نیستند.
فریلنسر چیست ؟ شرایط فریلنسر شدن چگونه است؟
زمانی که کار فریلنسری را تازه شروع میکنید در ابتدا در زمرهی تاجران شخصی یا به عنوان یک تاجر تنها، برای اطمینان از پرداخت درست مالیات بر درآمد و بیمه، باید در HMRC ثبت نام کنید.
شرایط اولیه شغل فریلنسری:
CIS اگر شما در صنعت ساخت و ساز به عنوان پیمانکار یا پیمانکار فرعی کار میکنید.
مالیات بر ارزش افزوده در صورت گردش مالی سالانه بیش از ۸۵ هزار پوند.
اگر به عنوان شرکتی یا شرکت محدود ثبت نام کنید، مسئولیتهای دیگری از قبیل انتخاب و ثبت نام شرکت را به عهده خواهید داشت.
مزایا و معایب شغل فریلنسری چیست؟
اگر به شغل فریلنسری علاقمند هستید بهتر است مزایا و معایب این شغل آن را بشناسید:
مزایای شغل فریلنسری چیست؟
برنامه کاری انعطاف پذیر: شما میتوانید ساعت کاری خود را انتخاب کرده و برنامهریزیهای مرتبط را با توجه به کار خود تنظیم نمایند.
انتخاب و تنوع: در حالی که اغلب به کارمندان گفته میشود که برای چه مشتریانی کار میکنند، فریلنسر امشتری خود را نمیشناسد. به عنوان یک فریلنسر، میتوانید پروژههای خود را انتخاب کنید و کمتر به بازارها یا بخشهای خاص محدود میشوید.
کنترل بیشتر: شما میتوانید اهداف خود را تعیین کرده و تجریهی بیشتری را در کار خود نسبت به کارمندان تمام وقت کسب کنید.
معایب شغل فریلنسر چیست؟
ثبات کمتری: از آنجا که کار فریلنسری ارتباط مستقیم به مشتری دارد، بسیاری از فریلنسرها ثبات مالی کمتری دارند و ضمانت کار کمتری نسبت به کارمندان تمام وقت خواهند داشت.
مزایای کمتر: بسیاری از شرکتها مزایایی را برای کارمندان خود ارائه میدهند ، مانند بیمه یا برنامههای بازنشستگی که فریلنسرها یا خود اشتغالی مسئولیت مزایایشان بر عهدهی خودشان است.
صرافی پلاس با سالها تجربه در حوزهی خدمات ارزی یکی از پیشگامان این عرصه است. ما در صرافی پلاس حوالههای مختلف به تمامی کشورهای دنیار را در کوتاهترین زمان ممکن انجام میدهیم. مشتریان برای اطلاعات بیشتر میتوانند با کارشناسان حاذق و مجرب مجموعه از طریق ثبت نام در سایت و ارسال تیکت در ارتباط باشند. صرافی پلاس در ۷ روز هفته و به صورت ۲۴ ساعته (به جز روزهای تعطیل) در حال خدمت به مشتریان است.